Tusen takk for alle gratulasjoner – slik skriver du takk (25 tips)

Det å si tusen takk for bursdagshilsen er en gjennomtenkt måte å vise takknemlighet for de hyggelige ønskene og gavene du har mottatt. Det er viktig å uttrykke takknemligheten din til venner, familie og andre bekjente som har tatt seg tid til å feire med deg eller å gratulere deg med dagen. Men hvordan kan du si tusen takk for alle gratulasjoner på en ordentlig måte, der du også varierer hvordan du takker hver enkelt?

I dette blogginnlegget vil vi gi tips om hvordan du kan skrive minneverdige takkemeldinger for å få venner og familie til å føle seg ekstra spesielle. Ved å følge disse enkle forslagene, vil du kunne uttrykke din takknemlighet på en måte som garantert vil bli verdsatt hos de som allerede har gitt deg bursdagshilsner.

Hvordan skrive en takk for bursdagshilsen på Facebook

Det er ingen hemmelighet at de fleste gir bursdagshilsner på sosiale medier som Facebook i disse dager, så derfor er det også naturlig å skrive tusen takk for bursdagshilsen på Facebook.

Dette kan sammenlignes med det å uttrykke medfølelse. Det å kunne uttrykke takknemlighet, medføleles og andre følelser er noe som er viktig å kunne, og noe som vil hjelpe deg i mange situasjoner i livet.

Her er et eksempel på hva du kan skrive som en generell takk på Facebook-veggen din:

I anledning bursdagen min ønsker jeg å bruke et øyeblikk på å uttrykke min takknemlighet til alle de som sendte meg gode ord på den spesielle dagen min. Det var en glede å lese hver og en av bursdagsmeldingene som ble sendt til meg.

Jeg føler meg velsignet som har så mange kjærlige og støttende mennesker i livet mitt. Enten det var en tekstmelding, telefonsamtale, e-post eller en personlig hilsen, er jeg virkelig takknemlig for tiden og innsatsen som gikk med til å få meg til å føle meg verdsatt. Hver melding var en påminnelse om de sterke relasjonene jeg har til venner og familie. Jeg er takknemlig for de varme bursdagsønskene som ble sendt til meg, og jeg ser frem til nok et flott år.

En eksempel på hvordan du kan skrive en imponerende takk for bursdagshilsen på Facebook

Slik kan skrive personlige tusen takk for alle gratulasjoner-meldinger

Hvis noen ønsker deg grattis med dagen, bør du alltid skrive en takk for bursdagshilsen

Det finnes tilnærmet uendelige måter du kan takke for gratulasjoner på, men hvis du trenger litt inspirasjon for å hjelpe deg på veien, kan du bruke disse eksemplene som inspirasjon:

Det er viktig å vise takknemlighet til de som tar seg tid til å ønske oss gratulerer med dagen på bursdagen din. Her er 20 måter å si takk for bursdagshilsener:

 1. “Takk for varme ord og en hyggelig bursdagshilsen.”
 2. “Takk for at du tok deg tid til å huske bursdagen min.”
 3. “Bursdagsønskene dine varmet virkelig hjertet mitt.”
 4. “Takk for det vakre kortet og gjennomtenkte bursdagsønsker.”
 5. “Det betyr mye for meg at du husket bursdagen min, hjertelig takk skal du ha.”
 6. “Jeg ble veldig glad for å motta bursdagsmeldingen din.”
 7. “Bursdagshilsenen din var den perfekte starten på dagen min.”
 8. “Dine gode ord var en fin måte å minnes denne dagen på, tusen takk.”
 9. “Takk for dine varme og omtenksomme ønsker i anledning bursdagen min.”
 10. “Bursdagshilsenen din ble satt stor pris på.”
 11. “Dine bursdagshilsener betyr så mye for meg. Tusen takk for alle gratulasjoner.”
 12. “Det var så omtenksomt av deg å sende meg bursdagshilsener, takk for at du husket meg.”
 13. “Dine varme ord på min spesielle dag setter jeg stor pris på.”
 14. “Bursdagshilsenen din gjorde dagen min enda mer spesiell.”
 15. “Takk for at du fikk meg til å føle meg så verdsatt på bursdagen min.”
 16. “Bursdagshilsenen din var en hyggelig overraskelse som jeg satte stor pris på.”
 17. “Jeg er virkelig takknemlig for bursdaghilsenen fra deg.”
 18. “Dine bursdagshilsener gjorde dagen min så mye bedre.”
 19. “Takk for at du fikk meg til å føle meg så spesiell i dag.”
 20. “Jeg er så takknemlig for dine hyggelige bursdagshilsener. ”
 21. “Dine bursdagsønsker gjorde dagen min ekstra spesiell.”
 22. “Det er ikke hver dag jeg får så mye oppmerksomhet, så takk for at du følte meg verdsatt på dagen min.”
 23. “Tusen takk for gratulasjonene, det satte jeg utrolig pris på.”
 24. “Takk for bursdagshilsninger. Det gjorde dagen min enda bedre.”
 25. “Hjertelig takk for alle gratulasjoner. Det var veldig kjekt å høre fra deg på bursdagen min.”

Her har du massevis av alternativer som hjelper deg med hva svarer man på gratulerer med dagen og sier tusen takk for alle gratulasjoner på ulike måter.

Det å takke for bursdagshilsninger er viktig – nå vet du hvordan det gjøres

Vi håper du nå føler deg mer selvsikker når du skriver takkekort eller takkemeldinger for bursdagshilsener du har mottatt. En hjertelig takk og tusen takk for alle gratulasjoner kan gjøre en stor forskjell for mottakeren og få vedkommende til å føle seg spesiell.

Vi håper også at du har blitt inspirert til å finne kreative måter å skrive takkemeldinger på og uttrykke takknemlighet på. Husk å holde budskapet ditt enkelt, ekte og personlig. Sørg for å uttrykke din takknemlighet på en måte som er meningsfull for mottakeren din og viser at du virkelig setter pris på gesten deres.

Psykolog | Alle artikler

Guro har alltid likt å lære mer om mennesker og hvordan vi fungerer, både som individer og i et kollektiv. Hun elsker å jobbe som psykolog, og her hos Meg og Magen kommer hun til å dele massevis av nyttig informasjon rundt menneskers tanker, følelser, adferd og mentale prosesser.