Om meg

Meg og Magen er en blogg for deg som interesserer deg for temaer som graviditet, barn, familie og ikke minst helse. Med andre ord skriver jeg om mye av det som vi håper kvinner flest finner interessant. Du kan godt si at dette er en mammablogg, men samtidig ønsker jeg at bloggen skal være mye mer enn bare det. Jeg ønsker først og fremst å fokusere på generelle temaer som alle kan dra nytte av, slik at du ikke bare leser hvordan det går med oss.

Du lurer kanskje på hvem som står bak Meg og Magen? Jeg får vel like godt presentere meg så først som sist.

Jeg heter Astrid Hansen, stolt mor til 2 og lykkelig gift med drømmeprinsen min, Håkon. Samtidig som vi gjør vårt beste for å oppdra våre to små, prøver vi å leve et underholdende liv vi kan se tilbake på med glede og stolthet når vi en dag inntar pensjonisttilværelsen.

I det daglige jobber jeg i helsebransjen, nærmere bestemt som kostholdsrådgiver. Det trives jeg utrolig godt med, og det er også en av grunnene til at jeg fra tid til annen velger å skrive om temaer innenfor helse.

Hvis du har noen spørsmål eller kommentarer til innholdet jeg skriver om kan du benytte deg av kommentarfeltet nedenfor innleggene jeg skriver. Alternativt kan du benytte deg av kontaktskjemaet på denne siden.

Jeg håper du liker det du leser hos Megogmagen.no, og håper du titter innom med jevne mellomrom!