Prøv deilige bananpannekaker uten egg! Denne oppskriften gir deg muligheten til å lage enkle, deilige og smakfull pannekaker uten bruk av egg. Enten du er allergisk mot egg eller kanskje bare har gått tom for egg på kjøkkenet og ønsker å bruke bananer i stedet for en vanlig oppskrift på pannekaker uten egg? Uansett årsak, er dette en ypperlig oppskrift å prøve ut.
Bananer er både godt, sunt og allsidig. Ikke inneholder de alt for mye kalorier heller, og med en banan i pannekakeoppskriften kan du oppleve pannekaker på en helt ny måte.
Les videre for å lære hvordan du kan lage dine egne bananpannekaker uten egg.
Bananpannekaker uten egg oppskrift
Bananpannekaker uten egg
Ingredienser
- 1 moden banan
- 1 dl mandelmel
- 1 dl havremel
- 1 teskje bakepulver
- 1/2 teskje kanel
- 1/4 teskje vaniljepulver
- 1 dl soyamelk eller annen plantebasert melk
fremgangsmåte
- Mos bananen i en bolle.
- Tilsett mandelmel, havremel, bakepulver, kanel, vaniljepulver og plantebasert melk til bananblandingen og rør godt.
- Varm en stekepanne over medium varme.
- Smør pannen med litt vegetabilsk olje eller plantebasert smør.
- Hell ca 1/4 av blandingen på pannen og stek pannekaken på begge sider til den er gyllen.
- Fortsett å steke pannekaker med resten av blandingen
- Server varme med litt honning eller sirup, og eventuelt friske bær.
merknader
Trenger du flere grunner til å prøve ut bananpannekaker uten egg?
- Eggfrie: Denne oppskriften gir deg muligheten til å lage pannekaker uten bruk av egg, noe som gjør den ideell for deg som har allergier eller ønsker å unngå egg.
- Deilig banansmak: Oppskriften gir en naturlig sødme fra modne bananer, som gir pannekakene en deilig og rund smak.
- Enkel å lage: Oppskriften er enkel å følge og krever ikke spesielle ingredienser eller ferdigheter.
- Variasjonsmuligheter: Du kan variere oppskriften ved å tilsette ekstra smak med hakkede nøtter eller sjokoladebiter. Du kan også bytte ut mandelmel med havremel eller annen type mel for å tilpasse til dine preferanser. Du kan også bruke andre plantebaserte melker i stedet for soyamelk. Du kan også servere pannekakene med ulike typer syltetøy eller friske bær for ekstra smak og næring.