Hvordan manifestere (Guide) – Lær manifestasjon

Lurer du på hvordan manifestere ønsker og begjær? Hvis ja, så er du ikke alene. Jeg har også vært gjennom samme tankeprosess og har hatt stor suksess med å manfiestere. Derfor ønsker jeg å dele noen av tipsene med deg som helt sikkert vil hjelpe deg med å manifestere drømmene dine.

Du har ingen grunn til å bekymre deg hvis du er nybegynner, fordi alle kan lære kunsten å manifestere og oppnå ønskene sine. Hvis du leser denne artikkelen, er du allerede et skritt foran fordi du allerede er klar over viktigheten av å manifestere.

Vi skal ta deg nøye gjennom hva manifestering faktisk er, hvordan manifestering fungerer, og ikke minst gi deg noen tips om hvordan manifestere på effektivt vis.

Hva er manifestering eller manifestasjon?

Manifestasjon er prosessen med å ta en idé til virkelighet. Det som er det vanligste eksemplet folk bruker for å forklare denne prosessen er å si at hvis du er i stand til å lage noe fra ingenting, så manifesterer det seg.

Hvis du noen gang har lest boken The Secret av Rhonda Byrne, så må du ha hørt om dette manifestasjonsbegrepet. Hvis du ikke vet hva The Secret går ut på, trenger du ikke å bekymre deg. Det er ikke et komplisert konsept.

Men før vi hopper inn i hovedemnet, la oss diskutere definisjonen av begrepet “manifestasjon”.

 • Definisjonen på manifestasjon: Manifestasjon er prosessen med å ta dine ønsker og begjær til virkelighet.

Kanskje drømmer du om en ny og bedre betalt jobb? Eller hva med å gå ned i vekt etter å ha fylt 50? Kanskje er du på jakt etter den perfekte partneren i livet ditt? Uansett hva målet er, er det mulig å manifestere det.

Hvorfor manifesterer man? Hva er poenget?

Jeg har ofte hørt disse spørsmålene. Hvorfor manifesterer du? Hva er poenget med å manifestere? Som jeg alltid bruker å svare til de som stiller de spørsmålene, finnes det mange grunner til at du trenger å manifestere drømmene dine.

 1. For å bli mektigere:

Hvis du prøver å manifestere noe for virksomheten din, bør du prøve å visualisere at virksomheten din blomstrer og den vokser eksponentielt.

 1. For å få hell og suksess:

Hvis du jobber hardt og ikke får de ønskede resultatene, er det på tide at du endrer tilnærmingen din.

 1. For å skape livet du alltid har ønsket:

Hvis du ikke er fornøyd med ditt nåværende liv, er det på tide å endre det og gjøre det bedre.

 1. For å få mer inntekt:

Hvis du tjener mindre enn det du fortjener, er det på tide å gjøre endringer og jobbe hardere for å tjene mer.

 1. For å nå målene dine:

Noen ganger har vi en tendens til å sette store mål og vi klarer ikke å oppnå dem, men du bør prøve å sette mindre mål som er oppnåelige, og du kan nå disse målene på kort tid.

 1. For å bli kvitt negative tanker:

Det er en kjent sak at vi kun vil tiltrekke oss det vi tror. Hvis du tenker negativt, vil det bare føre til et negativt resultat.

 1. For å manifestere mirakler:

Dette er den mest populære grunnen til at du trenger å manifestere drømmene dine.

 1. For å få alt:

Dette er et veldig vanskelig konsept, men hvis du virkelig tenker på det, vil du forstå at alt som skjer i livet ditt er av en grunn.

 1. For å få livets kjærlighet:

Dette er et annet veldig vanskelig konsept, men hvis du virkelig tenker på det, er det akkurat som om du sender ut en melding til universet og ber det om å gi deg en den partneren du alltid har tenkt på eller drømt om.

Hvordan manifestere – 7 steg for å manifestere drømmene dine

 • 1. Visualiser det du ønsker deg

Visualisering er det første steget mot manifestasjon. Hvis du ikke tror at du har det som skal til for å oppnå noe, kommer du heller ikke til å gjøre noe for at det skal skje.

Du må visualisere at du selv allerede har det som du vil ha før du begynner å jobbe mot å gjøre det en virkelighet. Når du tenker på hva du vil ha, kommer du til å føle deg tilfreds med deg selv, samtidig som det gir deg selvtillit.

 • 2. Vær takknemlig for det du allerede har

Det er enkelt å glemme alt annet enn det vi ikke har. Men hvis du vil ta steg fremover er det viktig at du setter pris på hvor du er i dag. Sett pris på det du har – det er lettere enn å prøve å endre det du ikke har.

 • 3. Lag en plan

Lag en liste over alt du trenger å gjøre for å få det du ønsker. Deretter bryter du ned hver oppgave i bestemte trinn. Ikke bare si: “Jeg skal jobbe hardt på jobben min.” Skriv ned nøyaktig hva du skal gjøre, når du skal gjøre det, og hvor lang tid du skal bruke på det. Dette gjør det mye lettere for deg å planlegge hvordan manifestere og hvordan du kan lykkes med det.

 • 4. Ta grep

Når du har laget en plan, må du ta handling. Her er det mange som feiler, ettersom de rett og slett ikke tar noen grep. Begynn å gjøre oppgavene du førte opp på listen din, slik at du kommer nærmere å manifestere drømmen din. Gjør dem konsekvent helt til du når målet ditt.

 • 5. Feir prestasjonene dine

Når du lykkes med noe, er det viktig at du feirer det! Enten den er noe stor eller lite, må du la deg selv nyte det. Og ikke glem å belønne deg selv for å ta grep og foreta handlinger.

 • 6. Hold fokus

Hvis du mister fokus, kommer du kanskje ingen vei. Hold øye med premien som venter og bruk dette for å holde deg motivert og fokusert.

 • 7. Tro på deg selv

Du må ha troen på at du kan lykkes. Ellers kommer du ingen vei, uansett hvor mye innsats du legger ned.

Nå vet du hva som skal til for hvordan manifestere, og hvilke punkter som lar deg komme nærmere manifestasjon av ønskene eller begjærene dine.

Psykolog | Alle artikler

Guro har alltid likt å lære mer om mennesker og hvordan vi fungerer, både som individer og i et kollektiv. Hun elsker å jobbe som psykolog, og her hos Meg og Magen kommer hun til å dele massevis av nyttig informasjon rundt menneskers tanker, følelser, adferd og mentale prosesser.