Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bananpannekaker uten egg
Alle elsker pannekaker, men visste du at bananpannekaker uten egg også er et godt, smakfullt og enkelt alternativ?
Print oppskrift
Pin oppskrift
Tid
10
minutes
mins
serveringsstørrelse
4
pannekaker
Ingredienser
1x
2x
3x
1
moden banan
1
dl
mandelmel
1
dl
havremel
1
teskje bakepulver
1/2
teskje kanel
1/4
teskje vaniljepulver
1
dl
soyamelk eller annen plantebasert melk
fremgangsmåte
Mos bananen i en bolle.
Tilsett mandelmel, havremel, bakepulver, kanel, vaniljepulver og plantebasert melk til bananblandingen og rør godt.
Varm en stekepanne over medium varme.
Smør pannen med litt vegetabilsk olje eller plantebasert smør.
Hell ca 1/4 av blandingen på pannen og stek pannekaken på begge sider til den er gyllen.
Fortsett å steke pannekaker med resten av blandingen
Server varme med litt honning eller sirup, og eventuelt friske bær.
merknader
Du kan også tilsette ekstra smak med for eksempel hakkede nøtter eller sjokoladebiter.
Stikkord
banan, bananpannekaker, Pannekaker