Go Back
+ servings

Bananpannekaker uten egg

Alle elsker pannekaker, men visste du at bananpannekaker uten egg også er et godt, smakfullt og enkelt alternativ?
Tid 10 minutes
serveringsstørrelse 4 pannekaker

Ingredienser
  

  • 1 moden banan
  • 1 dl mandelmel
  • 1 dl havremel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje kanel
  • 1/4 teskje vaniljepulver
  • 1 dl soyamelk eller annen plantebasert melk

fremgangsmåte
 

  • Mos bananen i en bolle.
  • Tilsett mandelmel, havremel, bakepulver, kanel, vaniljepulver og plantebasert melk til bananblandingen og rør godt.
  • Varm en stekepanne over medium varme.
  • Smør pannen med litt vegetabilsk olje eller plantebasert smør.
  • Hell ca 1/4 av blandingen på pannen og stek pannekaken på begge sider til den er gyllen.
  • Fortsett å steke pannekaker med resten av blandingen
  • Server varme med litt honning eller sirup, og eventuelt friske bær.

merknader

Du kan også tilsette ekstra smak med for eksempel hakkede nøtter eller sjokoladebiter.
Stikkord banan, bananpannekaker, Pannekaker