Go Back
+ servings
Bakt potet i airfryer

Bakt potet i airfryer

Astrid HansenAstrid Hansen
En deilig oppskrift som lar deg lage bakt potet enklere og raskere enn noen gang, ved å benytte airfryer.
Tid 45 minutes
Rett Siderett, Snack
Kategori Airfryer
serveringsstørrelse 4 porsjoner

Ingredienser
  

  • 4 stk store poteter
  • 1/4 ts salt tilsett salt etter egen smak
  • 1 ts olivenolje per potet

fremgangsmåte
 

  • Forvarm airfryeren til 200 °C.
  • Skrubb potetene og tørk dem godt.
  • Bruk en gaffel og stikk flere hull i potetene for å la damp slippe ut.
  • Pensle potetene med olivenolje og dryss over salt.
  • Legg potetene i airfryeren og stek i 40-45 minutter, eller til potetene er gaffelmøre.
  • Ta potetene ut av airfryeren og la dem avkjøles i noen minutter.
  • Skjær opp potetene og tilsett ønsket pålegg som smør, ost, rømme eller gressløk.

merknader

Steketiden kan variere avhengig av størrelsen og tykkelsen på potetene. Juster tiden deretter.
  • Hvis du ønsker å kutte ned på fettinnholdet, kan du bruke en matlagingsspray i stedet for olivenolje.
  • For en oppskrift med lavere antall karbohydrater kan du bruke søtpoteter i stedet for vanlige poteter.
  • Hvis du er vil ha oppskriften glutenfri, kan du bruke en glutenfri olje eller matlagingsspray.
Stikkord airfryer, bakt potet