Skjær løken i 1 cm tykke ringer, skille ringene og sett til side.
Bland mel, salt, pepper, paprika og hvitløkspulver (hvis du bruker det) i en grunn bolle.
Pisk eggene i en annen grunn bolle.
Tilsett brødsmulene i en tredje grunn bolle.
Dypp hver løkring i melblandingen for å gi et belegg. Rist av overflødig mel.
Deretter dypper du løkringen i de sammenpiskede eggene, og pass på at den er godt belagt.
Til slutt trykker du løkringen inn i brødsmulene. Pass på at den får et solid belegg.
Gjenta denne prosessen med resten av løkringene.
Legg de tilberedte løkringene på en tallerken eller et brett, og la dem stå i kjøleskapet i minst 20 minutter. Dette vil hjelpe belegget til å feste seg bedre og også gjøre dem sprøere
Forvarm airfryeren til 180 grader i omtrent 5 minutter.
Spray løkringene lett med olje (hvis ønskelig) for å hjelpe til med sprøheten.
Plasser løkringene forsiktig i airfryeren, og pass på at kurven ikke blir overfylt.
Stek løkringene i 8-10 minutter. Snu dem halvveis i steketiden.
Når de er gyldenbrune og sprø, fjerner du dem fra airfryeren.
Det kan hende du må tilberede løkringene i partier, avhengig av størrelsen på airfryeren din.